Over Ons

Care Cup is opgericht eind 2015 door Sylvia Habraken en Jules Stuifbergen. Wie zijn wij, en waarom verkopen we menstruatiecups? Lees hier ons verhaal.

Ons verhaal

Op een zomeravond, tijdens een barbecue in de achtertuin begint het. Sylvia vertelt enthousiast dat ze naar een festival geweest is, waar ze bij een kraampje een menstruatiecup heeft gekocht. Een wat?

Een menstuatiecup. De vrouwen die bij het kraampje stonden (cup-eigenaars, niet de verkoopster!) waren stuk voor stuk heel enthousiast, en ze besloot mede daardoor het nogal ongebruikelijke cupje aan te schaffen en te proberen.

Wat sprak aan? De milieuvriendelijkheid, de duurzaamheid, de prijs, en het feit dat je niet meer met tampons de natuurlijke balans van de vagina verstoort elke maand.

Bij deze barbecue is ook Jules aanwezig (de zwager van Sylvia). Jules, een man, webanalist en digitaal marketeer, handig met het bouwen van websites, kan natuurlijk moeilijk oordelen over hoe het is om te menstrueren en een cup te dragen, maar de verhalen van Sylvia maken hem wel enthousiast. Duurzaam, schoon, enthousiaste gebruikers, maar toch zo onbekend?

Waarom weten zo weinig mensen over menstruatiecups? Waar kan je ze kopen? Even Googlen, research doen, en enkele weken later is het idee geboren: zullen we ze zelf gaan verkopen?

Ja, doen we! Sylvia als fan van het product, en Jules als fan van gebruikersvriendelijke webwinkels lijkt een goede combinatie.

Onze missie: de beste cups verkopen in een zo fijn mogelijke webwinkel met een zo goed mogelijkeĀ service.

Over Sylvia

SylviaSylvia is werkzaam als Shiatsu therapeut in Nijmegen.

Shiatsu betekent voor mij;
stilstaan bij jezelf…
luisteren naar je lichaam,
tot rust en inzicht komen.

De massagepraktijk aan de Graafseweg in Nijmegen is tevens “hoofdkantoor” van onze webwinkel.

Sylvia is onze menstruatiecup gebruikersdeskundige en fan. Voor vragen over het gebruik, tips en informatie is zij de aangewezen persoon.

Als je leest hoe comfortabel een menstruatiecup is, komt deze uitspraak van Sylvia šŸ™‚

 

Over Jules

julesJules is werkzaam als freelance digitaal analist. Dat klinkt heel erg vanĀ cijfers en rendementĀ en lijkt helemaal niets te maken te hebben met menstruatiecups. Dat klopt. Maar een webwinkel zo gebruikersvriendelijk mogelijk maken, daar heeft het wel alles mee te maken.

Online verkoop draait om service;
Service op de website en daarbuiten.
En vooral: luisteren naar feedback en constant verbeteren.

Als je ergens op deze website een keer een enquete ziet verschijnen, dan is Jules bezig verbeterpunten te vinden om de website weer eens aan te passen.

 

Contact met Ons bedrijf

Care Cup V.O.F.
Augustinusklooster
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
Netherlands

IBAN bankrekeningnummer: NL08 TRIO 0254812201
BTW nummer: NL-855754734-B01
KVK nummer: 64636534

Contact

Email: care (at) care-cup.nl (algemeen)

Email Sylvia: sylvia (at) care-cup.nl

Email Jules: jules (at) care-cup.nl

Telefoon: 024-7370452

Social Media: @care_cupĀ op Twitter

Direct Contact opnemen

Vul het formulier in, en het bericht landt recht in onze inbox:

Naam

E-mail adres

Onderwerp

Bericht

Terug naar de voorpagina